Echipa

’’Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul’’

Henry David Thoreau

Peste 20 ani de activitate în contabilitate, după zeci de misiuni de audit, realizate cu ajutorul echipei din cadrul departamentului contabilitate, am reușit să construim o firmă de contabilitate cu oportunități de carieră pentru tinerele colege contabile ce lucrează în firma de expertiză contabilă  din cadrul grupului de firme REALCONT.

La REALCONT, credem că succesul în afaceri nu este doar despre cifrele de pe hârtie, ci și despre parteneriatele solide și serviciile de calitate oferite clienților noștri. Fondată pe principiile integrității și competenței, echipa noastră aduce o vastă expertiză în domeniul contabilității și consultanței financiare, oferind soluții personalizate pentru nevoile specifice ale fiecărei companii.

Suntem conduși de filozofia lui W. Edwards Deming, care subliniază importanța relațiilor durabile cu clienții și calitatea serviciilor oferite. De aceea, ne angajăm să depășim așteptările clienților noștri prin oferirea de servicii de înaltă calitate și prin menținerea unui standard ridicat de profesionalism.

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul nostru, suntem mândri să afirmăm că niciunul dintre clienții noștri nu a fost penalizat cu vreo amendă din cauza erorilor contabile. Realcont Business Hub S.R.L. este sinonim cu precizia și conformitatea, asigurând că fiecare aspect al activității contabile este gestionat cu atenție și competență.

Echipa noastră este formată din experți în domeniul contabilității și consultanței financiare, membri ai Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, Camerei Auditorilor Financiari din România, Camerei Consultanților Fiscali din România, și Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România. Acest lucru ne permite să fim mereu la curent cu schimbările legislative și să oferim consultanță promptă și precisă în orice situație.

Avantajele colaborării cu REALCONT sunt evidente:

  • Costuri reduse: Serviciile noastre sunt mai accesibile decât costurile de a angaja personal intern pentru gestionarea contabilității.
  • Economie de timp: Vă eliberăm de sarcinile administrative, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.
  • Gama completă de servicii: Oferim o paletă variată de servicii, inclusiv contabilitate, resurse umane și consultanță fiscală, pentru a acoperi toate nevoile dumneavoastră.
  • Competență și consultanță rapidă: Echipa noastră este pregătită să răspundă prompt și precis la orice solicitare, asigurându-vă că sunteți mereu în conformitate cu legislația în vigoare.
  • Orientare către client: Suntem dedicați satisfacției clienților și suntem întotdeauna atenți la nevoile și cerințele dumneavoastră.
  • Acoperire contractuală: Ne angajăm să vă protejăm împotriva oricăror daune legate de activitatea noastră contabilă, prin intermediul unei polițe de asigurare privind răspunderea profesională.

La REALCONT, ne propunem să fim partenerul de încredere al afacerii dumneavoastră, oferindu-vă soluții eficiente și fiabile pentru gestionarea contabilității și finanțelor. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri!