1. Ce servicii oferă RealCont?

RealCont oferă servicii complete de contabilitate, inclusiv contabilitate primară, financiară și de gestiune, consultanță fiscală, contabilitate pentru start-up-uri, calcul al salariilor, gestionarea concediilor și beneficiilor salariale, întocmirea și depunerea declarațiilor fiscale, și consultanță privind legislația muncii.

2. Cum pot contacta RealCont?

Ne puteți contacta telefonic la 021.796.59.06 sau 0765.210.910, și prin e-mail la office@realcont.ro.

3. Ce experiență are echipa RealCont?

Echipa RealCont are peste 20 de ani de experiență în contabilitate și fiscalitate, oferind servicii de înaltă calitate și conformitate cu legislația în vigoare.

4. Oferiți servicii personalizate pentru start-up-uri?

Da, RealCont oferă servicii de contabilitate special concepute pentru start-up-uri, ajutându-le să își pună bazele solide și să crească sustenabil.

5. Cum mă poate ajuta RealCont cu gestionarea resurselor umane?

RealCont oferă servicii complete de salarizare, inclusiv calculul salariilor, întocmirea statelor de plată, gestionarea concediilor și beneficiilor salariale, și consultanță privind legislația muncii.

6. Ce tip de consultanță fiscală oferiți?

Oferim consultanță fiscală pentru optimizarea taxelor, conformitate fiscală, planificare fiscală strategică și asistență în relația cu autoritățile fiscale.

7. Ce tehnologie folosiți pentru a asigura calitatea serviciilor?

RealCont utilizează tehnologie avansată pentru o gestionare eficientă și exactă a tuturor aspectelor contabile și fiscale, oferind soluții moderne și eficiente clienților.

8. Care sunt avantajele colaborării cu RealCont?

Colaborarea cu RealCont oferă transparență, reducerea riscurilor fiscale, optimizarea costurilor și acces la expertiză actualizată constant, având la dispoziție tehnologii și platforme moderne pentru eficientizarea proceselor contabile.

9. De ce să aleg RealCont pentru afacerea mea?

RealCont oferă o experiență vastă, servicii personalizate, transparență și încredere, adaptabilitate la nevoile fiecărui client și suport continuu pentru succesul pe termen lung al afacerii dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, vizitați site-ul nostru sau contactați-ne direct.