Avantaje clienti

“Profitul în afaceri vine din partea clienţilor repetaţi, clienţii care îţi laudă serviciile şi produsele şi care îşi aduc prietenii cu ei.”

W.Edwards Deming

Contabilitatea este singura disciplină care poate furniza informaţii financiare despre o organizaţie.

Contabilitate înseamnă, pentru majoritatea companiilor, îndeplinirea tuturor cerințelor legale în materie fiscală și contabilă.

Firma de contabilitate corectă, te scutește de amenzi de la organele de control și te poate ajuta să iei cele mai bune decizii financiare pentru compania ta.

REALCONT BUSINESS HUB S.R.L. se mândrește cu faptul că, în peste 20 ani de existență niciun client al său, nu a fost penalizat nici măcar cu un leu (1leu) amendă din partea unui organ de control, din cauza unor eventuale erori privind înregistrările documentelor în contabilitate.

Contabilul care nu își respectă statutul profesional, nu își va respecta nici clienții, cu atît mai puțin colegii, iar un astfel de așa-zis profesionist, poate crea probleme importante unei firme.

Dificultățile economice, juridice sau de oportunitate cu care se confruntă antreprenorii, precum și lipsa solicitărilor de servicii de calitate în contabilitate, este cauzată probabil de lipsa de informare din partea antreprenorilor, fapt ce determină falsa percepție că plata facturii pentru firma de contabilitate ar fi o cheltuială inutilă sau scumpă, realitate ce condiționează negativ piața serviciilor de contabilitate, dar și succesul în afaceri a unui antreprenor.

Contabilitate REALCONT- Avantaje !

Costuri reduse – Costurile serviciilor noastre sunt cu până la 50% mai mici decât costurile efectuării evidenței contabile la sediul societății dumneavoastră prin personal angajat;

Economie de timp – câștigați timp și vă puteți concentra eforturile în vederea realizării propriilor obiective și proiecte de business;

O gama de servicii complete – veți avea la dispoziție o gamă completă de servicii privind activitatea de contabilitate, resurse umane, consultanță în domeniul fiscal.

Competenta si consultanta rapida – Suntem în permanență la curent cu noutățile legislative care vă pot influența activitatea și aveți posibilitatea de a consulta specialiști în domeniul financiar-contabil – membrii al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, Camerei Auditorilor Financiari din România, Camerei Consultanților Fiscali din România, Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România, etc.

Orientare catre client – suntem permanent atenți la cerințele și nevoile dvs pentru a asigura desfășurarea activității dvs fără probleme.

Acoperire contractuala – în cazul unor eventuale daune legate de activitatea noastră contabilă aveți acoperirea contractuală de a le recupera, societatea având încheiata poliță de asigurare privind răspunderea profesională.