Servicii contabile & salarizare

“Succesul în afaceri presupune pregătire, disciplină și multă muncă. Dar dacă nu ești speriat de aceste lucruri, oportunitățile sunt mereu foarte mari.”

David Rockefeller

Ca urmare a externalizării serviciilor de contabilitate către societatea noastră de expertiză contabilă beneficiați (printre alte avantaje) de expertiză contabilă superioară la un preț avantajos, în cazul semnarii contractului de prestări servicii, datorită celor peste 30 de ani de experiență profesională a managementului societății noastre, a pregătirii profesionale continue a colegelor noastre precum și a organizării și planificării eficiente a activităților noastre, precum și de faptul că firma Dvs. este asigurată împotriva eventualelor amenzi din partea unui organ de control fiscal (urmare semnării unui contract de prestări servicii), din cauza unei posibile erori de înregistrare în contabilitate, deoarece societatea noastră deține o asigurare de răspundere profesională ce se depune anual la CECCAR împreună cu restul documentelor necesare obținerii vizei anuale.

Serviciile de contabilitate furnizate de-a lungul timpului, dar mai ales abordarea personalizată a clienţilor au făcut ca de la an la an numărul clienţilor noştri să crească, fapt ce a determinat construirea unui portofoliu stabil de clienţi multumiți cărora le furnizăm servicii de contabilitate. Firma de contabilitate REALCONT oferă servicii de salarizare personal, resurse umane și fiscalitate clienților săi.

Firma de contabilitate REALCONT oferă și servicii de audit statutar și financiar, precum și atestarea situațiilor contabile de bilanț clienților săi, la tarife de contabilitate avantajoase.

#contabilitate
Servicii Realcont
Cabinet individual
arhitectură /avocat
ONG P.F.A. Firma cu TVA
Înregistrarea documentelor ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓
Întocmire Registru casă/bancă ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓
Jurnale cumpărări/vânzări ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓
Balanță de verificare   ✓✓✓   ✓✓✓
Calculul impozitului pe venit     ✓✓✓ ✓✓✓
Întocmirea D 060; D061;D 070     ✓✓✓ ✓✓✓
Depunere ghișeu D 060;D 061       ✓✓✓
Întocmirea D 094       ✓✓✓
Depunerea D 094 la ghișeu       ✓✓✓
Calculul impozitului pe profit       ✓✓✓
Întocmit/Depus D 101 on line       ✓✓✓
Întocmit/Depus D 100 on line       ✓✓✓
Întocmit/Depus D 200 on line ✓✓✓   ✓✓✓  
Întocmirea D 220 ✓✓✓   ✓✓✓  
Depunerea D 220 on line ✓✓✓   ✓✓✓  
Întocmit/Depus D 300 on line       ✓✓✓
Întocmit/depus D 301 on line       ✓✓✓
Întocmit/Depus D 394 on line       ✓✓✓
Întocmire BILANȚ   ✓✓✓   ✓✓✓
Depunere BILANȚ on line   ✓✓✓   ✓✓✓
Reprezentare ANAF ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓
Reprezentare ONRC ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓
Înregistrare în scop TVA     ✓✓✓  
Certificat atestare fiscală Anaf ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓
Delegare CASA PENSII        
Delegare CASA SĂNĂTATE ✓✓✓   ✓✓✓ ✓✓✓
Salarizare personal ✓✓✓   ✓✓✓ ✓✓✓
State+fluturași plată     ✓✓✓ ✓✓✓
Întocmirea D112 ✓✓✓ ✓✓✓   ✓✓✓
Depunerea D112 on line ✓✓✓ ✓✓✓   ✓✓✓
Întocmit OP-uri / FV-uri buget ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓
Consultanță afaceri ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓
Consultanță fiscală ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓
Consultanță management ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓ ✓✓✓

Cele mai Serioase Servicii Contabilitate Bucuresti de la RealCont

  Servicii contabilitate sunt indicate pentru orice tip de afacere. Când vă începeți propria afacere, poate părea că aveți totul sub control, ca fiind o companie nouă sau mică, atât înregistrarea, cât și gestionarea finanțelor și contabilitatea sunt ușor de realizat.
  Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece și compania noastră devine mai mare, crește și povara gestionării conturilor dvs. și este obișnuit ca, înainte de a vă da seama, să vă aflați îngropați sub greutatea propriilor finanțe. Brusc devine mai dificil să urmăriți tranzacțiile bancare, să gestionați încasările și să efectuați plăți.
  Din acest moment realizați că trebuie să apelați la o firmă care oferă servicii contabilitate. Contabilitatea este importantă pentru proprietarii de întreprinderi mici, deoarece îi ajută pe proprietari, manageri, investitori și alte părți interesate din afacere să evalueze performanța financiară a afacerii. Contabilitatea oferă informații vitale cu privire la costuri și câștiguri, profit și pierdere.

  Principalul obiectiv al unei firme care oferă servicii contabilitate este de a înregistra tranzacțiile financiare în contabilitate pentru a identifica, măsura și comunica informații economice. Când ești în fruntea unei afaceri, timpul înseamnă bani. Decizia de a angaja un serviciu terță parte pentru a vă menține conturile poate economisi ore întregi încercând să o faceți singur, fără a face greșeli, de la gestionarea cardurilor de credit, la discuții cu băncile, până la colectarea facturilor.
  Uneori nu există nici măcar timp pentru a supraveghea un contabil în cadrul companiei dvs., astfel încât să o faceți pe cont propriu poate părea imposibil. Punerea conturilor în mâinile unei firme care oferă servicii contabilitate va fi profitabilă și vă va permite să vă concentrați energia asupra dezvoltării afacerii dvs.
  Una dintre principalele funcții ale proprietarului unei companii este să lucreze pentru a genera mai multe venituri pentru companie.

Un parteneriat cu o firmă care oferă servicii contabilitate vă ajută pe termen lung

  Servicii contabilitate sunt importante deoarece vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele și să fiți în regulă cu toate documentele firmei. Apelați cu încredere la servicii contabilitate oferite de RealCont. Când ești în fruntea unei afaceri, timpul înseamnă bani. Decizia de a angaja un serviciu terță parte pentru a vă menține conturile poate economisi ore întregi încercând să o faceți singur, fără a face greșeli, de la gestionarea cardurilor de credit, la discuții cu băncile, până la colectarea facturilor.
  Uneori nu există nici măcar timp pentru a supraveghea un contabil în cadrul companiei dvs., astfel încât să o faceți pe cont propriu poate părea imposibil. Punerea conturilor în mâinile unei firme care oferă servicii contabilitate va fi profitabilă și vă va permite să vă concentrați energia asupra dezvoltării afacerii dvs. Una dintre principalele funcții ale proprietarului unei companii este să lucreze pentru a genera mai multe venituri pentru companie.

  Majoritatea oamenilor nu își întrețin mașinile acasă. Pentru orice problemă care se ivește pe parcursul anului, fiecare alege să ducă mașina la un service autorizat care să repare probleme și să le descopere pe cele noi care pot apărea.
  Un profesionist care oferă servicii contabilitate este indicat oricărei afaceri, nu contează dimensiunea acesteia, important este doar să pună ordine în documentele contabile. Contabilii fac mai mult decât depunerea impozitelor. Aceștia pot efectua o evaluare cuprinzătoare a finanțelor dvs. și pot crea o prognoză pe tot parcursul anului pentru a vă menține afacerea pe o linie prosper.
  Nu trebuie să vă faceți probleme legate de detaliile speciale ale firmei. Parteneriatul cu o firmă autorizată cu servicii contabilitate vă va ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă pregătiți pentru succes pe termen lung. Un contabil vă poate sfătui cum să luați decizii strategice pentru deducerile de la sfârșitul anului.

Căutați un profesionist cu experiență vă poate oferi servicii contabile Bucuresti

  Servicii contabile Bucuresti găsiți la o simplă căutare pe internet. Dar dvs. vă trebuie soluții viabile și sfaturi pertinente, stfaturi de încredere oferite de un contabil cu experiență și o firmă care oferă servicii contabile Bucuresti.
  Servicii contabilitate trebuie oferite în timp util, venind de fiecare dată cu soluții viabile. Oamenii care lucrează în firme de contabilitate știu cum să gestioneze salariile, să dezvolte situații financiare și să gestioneze audituri.
  Prin urmare, angajând pe cineva de încredere, o firmă care oferă servicii contabile Bucuresti vă veți asigura că vă oferă un serviciu în timp util și de încredere, care să corespundă nevoilor și termenelor dvs. Unul dintre principalele beneficii este libertatea de a plăti pentru serviciile specifice de care aveți nevoie, ceea ce se traduce prin costuri mai mici și mai multă productivitate, în comparație cu un angajat cu normă întreagă.

  O firmă care oferă servicii contabile Bucuresti vă oferă perspective de cost eficiente și liste de opțiuni dintre care puteți alege pentru a vă ajuta să creșteți profiturile. În plus, aceștia vă pot sfătui despre modul în care vă puteți extinde afacerea sau pot găsi aspecte în care puteți reduce costurile.
  Cu alte cuvinte, externalizarea vă oferă toată flexibilitatea necesară pentru a vă dezvolta afacerea. Externalizarea vă va permite să aveți cele mai bune servicii fără cheltuielile suplimentare de formare constantă. În cele din urmă, unul dintre cele mai mari beneficii ale angajării unui contabil este obținerea de sfaturi cu privire la modul de planificare pentru viitor. Împreună, puteți extrage rapoarte din ultimele luni și examina sezonalitatea afacerii dvs. Acest lucru vă va ajuta să determinați cel mai bun moment pentru a face listele de inventar și bugetul pentru investiții pe termen lung, astfel încât afacerea să fie profitabilă.