Luiza Mantu – director executiv & Mihalcea Florin Management și Comunicare

Serviciile contabilitate asigurate de noi sunt personalizate pentru fiecare client în parte. În fiecare an, tot mai mulți clienți ne contactează pentru a beneficia de serviciile contabilitate oferite de noi. Acest lucru ne face și mai responsabili față de toți partenerii noștri care ne contactează în urma recomandărilor pe care actuali sau foști clienți le-au făcut.
Punem  accent pe calitate și profesionalism, alături de o bună comunicare cu fiecare client în parte. Această abordare ne-a adus succesul de-a lungul acestor 20 ani, de cănd noi activăm pe piața serviciilor de contabilitate. Cu ajutorul nostru, veți putea controla mult mai bine întreaga activitate în compania dumneavoastră, ținând evidența clară a ceea ce se cheltuie și ce se încasează. În plus, veți putea să vă dați seama, dacă în unele cazuri angajații dumneavoastră, fac ceva în neregulă.
În acest fel aveți posibilitatea de a vă face planuri pe termen mediu și lung cu privire la sumele pe care urmează să le investiți sau ce buget aveți la dispoziție pentru a vă desfașura activitatea în mod corespunzător. Firma contabilitate REALCONT oferă servicii contabilitate complete, colaborează cu firme și companii din București și împrejurimi. Costurile noastre sunt competitive și avantajoase pentru fiecare client, adaptate bugetului disponibil în fiecare caz în parte.
Suntem conștienți de faptul că e nevoie de o abordare personalizată a fiecărui client, care are nevoie de servicii contabilitate în funcție de specificul afacerii de care se ocupă. Nu ne limităm doar la înregistrarea în contabilitate a documentelor, ci oferim în fiecare caz inclusiv servicii de consultanță financiară sau de management. Noi cunoaștem în detaliu tot ceea ce este necesar în legislația din domeniul financiar contabilitate.
Fie că sunteți PFA, că dețineti o întreprindere mare, mică sau mijlocie, personalul nostru lucrează cu aceeași dedicare pentru a vă oferi exact serviciile pe care le doriti. Am fixat încă de la inceput standardele cele mai înalte la toate pachetele noastre de servicii contabilitate, astfel incât să avem clienti multumiti la fiecare contract încheiat.